sunnuntaina, kesäkuuta 14, 2009

Lautapelejä ja grillausta
Jotain muutakin olen tehnyt viikonloppuna kuin ommellut!! Heh!! Eilen illalla meillä oli peli-ilta ja kevyttä viihdettä toi Menolippu Eurooppa..jotenkin nyt oli sellainen olo, että ei jaksanut mitään aivotyöskentelyä pahemmin - eli ei Caylusta tällä kertaa!

Olemme jonkinsortin lautapeli-nörttejä, "muutama" lautapeli löytyykin tästä taloudesta.Lautapeleistä kiinnostuneet varmaan bongaavatkin monta tuttua peliä näiden joukosta. Suosimme ns. saksalais-tyyppisiä pelejä.Lastenpelitkin voivat olla jotain ihan muuta kuin sitä iänikuista nopan heittoa. Seuraavaksi kun suunnittelette lautapelin ostamista niin kannattaa harkita markettien sijaan tutustua netin valikoimiin. Monilla saattaa kyllä tyssätä kielimuuriin koko homma, monia mahtavia pelejä ei ole suomennettu. Itse en ainakaan olisi jaksanut opetella ohjekirjaa (huom. ei vihkonen vaan paksu kirja) Cayluksen monimutkaisia sääntöjä englanniksi, mutta onneksi mieheni jaksaa perehtyä moisiin juttuihin.

Anteeksi paatoksellisuus!!! Hih!!

..ai niin, minä hävisin! Olen maailman huonoin häviäjä ja joskus meillä tunteet kuumenevat, mutta olen kyllä vuosien varrella hieman oppinut nauramaan itselleni tässä suhteessa.Ja sitten jotain aivan muuta; Eilen uhmasimme tummenevia pilviä ja roudasimme ruokailutarvikkeet ulos ja grillattiin makkaraa, grillitassuja ja sen sellaista. Höysteenä oli salaattia ja ihanaa Paul Massonin punaviiniä. Nam!! Eikä se sade onneksi yllättänyt!
Mukavaa alkavaa viikkoa!!!
8 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

No johan on pelejä!Teil täytyy olla ruhtinaalliset säilytystilat.En edes muista millon olisin jotain pelannu,varmaan Trivial Pursuitia jokunen vuosi sitten..Kivaahan se kyllä on,jonkun pelin vois ostaa itsellekin,tosin en tiedä raaskisinko ompeluaikaani kuiteenkaan siihen nipistää :)

Hanna kirjoitti...

täällä yksi lautapelien suurkuluttaja perhe! :D

lapset vaan tuppaa hävittämään nappulat. :/

Pieni Lintu kirjoitti...

No vaatekomerossa on yksi piiiiiitkä hylly noita varten. :)

Sokrutin kirjoitti...

Täytyy tunnustaa että meillä ei ole yhtään peliä. Kumpikaan ei vaan ole kiinnostunut. Muuutta grillaus on meistäkin jeesh, ilman alkoa tosin. Ollaanpas me kuivia :D

Sanna kirjoitti...

Kiva kun olet löytänyt blogini!Onpas teillä paljon lautapelejä!Ihan kivaa yhteistä ajanvietettä toi lautapelien pelaaminen.
Onko tuo punaviini oikeasti tuommoisessa pullossa? On se ihanaa grillata kesällä. Kivat värit sulla tuossa kattauksessa.
Mukavaa viikkoa!
/Sanna

Pieni Lintu kirjoitti...

Sanna: Joo tota Paul Massonin karahviviiniä on valkosta ja punasta. Hyvää ja eikä mitään sikakallista..hmm..olisko jotain 7,50-8,50e kieppeillä..en muista ku mies yleensä meillä käy Alkossa.

Ouna kirjoitti...

Onpa kiva kun pelaatte lautapelejä :). Minä itse rakastan Kimbleä, mutta pelikaveria ei tahdo löytyä, koska mies pelaa vain nettipelejä.

Tellu kirjoitti...

Vau, kylläpäs teille pelejä riittää =) Voisin kuvitella, että just mökillä "ehtis" enemmän pelata kuin kotioloissa...