keskiviikkona, toukokuuta 27, 2009

Tyynyjä, taloja, tuunaustaPoika 3v9kk on yhtäkkiä alkanut piirtämään taloja - hienoja sellaisia!
Itse ompelin äsken mökille pikkutyynyt vanhoista tyynyliinoista..keltaiset..ne eivät ole vielä valmiita - täytteet puuttuu vielä.
Lisäksi vanhoista valkoisista pitsireunaisista tyynyliinoista tuunasin likapyykille pussit matkoille otettavaksi. Söpöt!!16 kommenttia:

 1. Teillä on onnellinen ja ulospäin suuntautunut lapsi. Se, että talossa on ovi ja paljon ikkuinoita viittaa jonkin teorian mukaan siihen :)

  VastaaPoista
 2. Hienot on piirustukset!

  Millä tuo teksti on tehty pyykkipussiin? Kivat ovat nekin.

  Ukkosta ja sadetta tässä odotellaan, ainakin pilvet on sen näköisiä.

  VastaaPoista
 3. Ja onkin hienoja taloja! :)
  Sinulla riittää kyllä noita ideoita ja taitoa!, ihana tuo pyykkipussi. :)

  VastaaPoista
 4. Tiina: Kiitos! :) Unohtuikin mainita, että teksti on laitettu sellaisella kynällä, jolla voi kirjoittaa kankaaseen - silitetään, että kiinnittyy niin voi pestä pyykkikoneessa. :)

  Tirlitta: Ahaa, mielenkiintoista! :) Onhan tuo napero iloinen ja puhelias tapaus..välillä piirtää kyllä synkkiäkin aiheita, mustalla värikynällä suttua, joka on kuulemma myrsky tai tulva.. ;) Ja ääniefektit aina mukana piirtäessä!

  VastaaPoista
 5. Siis mitämitä, kuinkahan vasta nyt eksyn tänne sun hienoon, kauniiseen blogiin! Näymme olevan samasta kaupungista :)

  VastaaPoista
 6. Moikka!
  Pieni taiteilija:) Mikä piirtämisen riemu!

  Pyykkipussukkasi on ihana:)

  Meillä on tänään satanut ja vähän jyrähdellytkin.

  Mukavaa keskiviikkoa!
  ^_^Piitis

  VastaaPoista
 7. On muuten yllättävän hyviä taloja tuon ikäiseltä! Itselläni aika samanikäinen poika,täytyypä vähän testata miten meidän Jussi piirtelee...
  ja korujen säilytyksestä;itselläni on vanhemmat korut omissa pikkurasioissaan isommassa hatturasiassa kaapin päälle ja uudet ihanat Våga ja Pearls for Girls-korut ihan naulakoissa. Pysyvät niissä suorina ja löytyvät hyvin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Piitis!!! :) Hauskaa keskiviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 9. Kristiina, kiitos..juu olin itsekin ihan hämmästynyt kun piirsi yhtäkkiä talon, toisen, kolmannen.. :D Ja yksi päivä piirsi Muumien mörön, siis sekin oli tosi hieno..piirsi sen piirrustustauluun ja se on jo pyyhitty pois, eikä ollut kameraa siinä..eikä ole suostunu uudestaa piirtään sitä.. :)

  VastaaPoista
 10. Niin muuten hyvin piirtelee teidän poika, meidän Enni 3v 9kk 3vkoa ja 3pvä ;D lähinnä värittelee huolella.

  Kaunis pyykkipussi ja paljon makavampi kuin meidän matkoilla käyttämät muovipussit. Hyvännäkoiset tuli peileistä!
  Täytyypä laitaa idea mieleen :D

  VastaaPoista
 11. Niitä muovipusseja täälläkin on harrastettu vuosikaudet! :D

  VastaaPoista
 12. Niin ja pirteä uusi kesäinen taustakin oli tullut :)

  VastaaPoista
 13. Hih..taas vaihteeksi vaihdoin! ;) En osaa päättää mikä olis kiva..mutta hei..siinäpä aina lukijoillekin yllätys, että miltä näyttää milloinkin. :)

  VastaaPoista
 14. Tosi kivat pyykkipussit! Tosi kiva idea. Meillä ei vanhoja eikä etenkään pellavanvärisiä tyynyliinoja ole :( Enkä mummin perintä liinoja raski tuunata.

  Ja poitsun talot on upeita! Vau! Meidän maakari piirtää vaan autoja ja ihmisiä. Oletko opettanut vai onko itse alkanut noita talo piirtämään? On kyllä oikeasti tosi hienoja! :))

  VastaaPoista
 15. Sokerihelmi: En ole opettanut, eikä kukaan muukaan..itsekseen tuossa kun pojat piirteli niin alkoi piirtämään taloja. :D Pojat piirtää - varsinkin vanhempi - niin paljon ja usein, että väkisinkin kehittyy siinä taidossa..tykkää siitä touhusta niin valtavasti! :)

  Siis noi tyynyliinat ei oo mitään vanhoja vanhoja, vaan siis meille vanhoja..öö..taidettiin kihlalahjaksi saada tyynyt ja noi tyynyliinat..mutta olleet niin nuhruset jo kauan, että ei ole enää tyynyliinoja käytetty..löysin ne vahingossa kaapista lakananvaihtopäivänä. :)

  VastaaPoista