torstaina, toukokuuta 21, 2009

Kukkia ja ruukkuja - murattia ja keltaista

Eilen kävin Plantagenissa kukkaostoksilla. Etupihalta puuttui vielä kukat kokonaan. Ostin muratteja ja samettiruusuja. Samettiruusut haisevat mielestäni pahalle, mutta ovat niin helppohoitoisia ja kauniita, että niitä pitää joka vuosi ostaa.

Nämä tuli etupihalle sisäänkäynnin viereen, kuva otettu takapihan terassilta, mutta ruukut nyt siirretty etupihalle.. Samanlaista tiiliseinää silläkin puolella.


Muratit ovat kauniita! Yksi muratti jäi ylimääräiseksi, istutin sen aikaisemmin istutettujen orvokkien sekaan - sopii niidenkin kanssa hienosti!Ostin vuonna 2005 esikoiselle käytettynä parvekevaunuiksi ikivanhat nahkaiset Brion karseet vaunut. Hyvin ne palvelivat kahden lapsen ulkonanukkumiset ja maksoivatkin vain 5e. Nyt kun kuopus ei ole niihin enää mahtunut niin nämä jäivät vaille käyttöä.. Koppaosa joutui roskikseen, oli jo tullut homepilkkuja. Appiukko tuunasikin rungosta meille hienon kukkakärryn hyllyineen päivineen. KIITOS!

Aurinkoista loppuviikoa!!
13 kommenttia:

Marguetta kirjoitti...

Ihana kärry ja kauniita istuksia sinulla!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos paljon!!! :)

K kirjoitti...

Kiva idea tehdä vaunuista kukkakärry, ja kauniita ovatkin. Mukavaa helatorstaita.

Katri kirjoitti...

Upea idea tehdä vaunuista kukkakärryt, kierrätystä parhaimmillaan!
Kauniita kukkia, meillä olisi sama homma edessä viikonloppuna. Ajattelin kyllä terassin laatikoihin laittaa salaattia ja pinaattia kasvamaan, kanit kun syövät kasvimaalta kaiken.

Sokrutin kirjoitti...

Ihania istutus kuvia!! Tuli hyvämieli näitäkatsellessa.
Mä olen kans vielä ajatellut ostavani pari ruukkua lisää ja laittaa parit kukat lisää. Vaikkakin ne joutuu kohta evakkoon julkisivu rappaus siirtyy uhkaavasti jo ulko-ovelle päin..

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva kuulla!!! :)

Susanne kirjoitti...

Kauniit kukkaistutukset olet laittanut. Kukkakärry on upea.
Minäkin ajattelin samettiruusuja laittaa, vaikka ne haisevat minustakin pahalle, mutta kun ovat niin kestäviä ja kauniita, niin joka vuosi niitä johonkin olen laittanut.

Pieni Lintu kirjoitti...

Susanne: Kiitos!!! :) ..juu se samettiruusun haju salpaa hengityksen joka kerta, ei sitä muistakkaan miten paha haju voi olla.. :D

malla kirjoitti...

ihana tuo murattituki!!!muratti on mun yks suosikki!

Krisse kirjoitti...

Vau...mika idea...uusio käyttöä parhaimmillaan...

Mia kirjoitti...

Hauska idea! :) Muratti on ihan ehdottomia suosikkeja minullakin, se vaan on niin yksinkertaisen kaunis!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos teille!! :) Nuo rautaset tuet on joskus pari vuotta sitten ostetut, en muista mistä..hmm..ettei vaan olisi Lidlistä nekin.. ;) Tuota vaunun runkoa tosiaankin mietin, että mitä sille tehdään..kun se on niin kaunis kuitenkin, musta ja vanhanaikainen - cool! :)

Jossu kirjoitti...

Hyvä idea noille rattaille!
Tykkään muratista itsekin ja laitoin myös yhden orvokin kaveriksi kasvamaan.
Mukavaa viikonloppua. Mulla menee töiden merkeissä, pikaisesti ehdin vaan blogiin.