keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2009

Retroa ja uusretroa - TYTÖLLE

Pyysin äitiä tuomaan vanhan vauvanukkeni kotoani, että lapset saavat leikkiä sillä. Äiti olikin pukenut nukelle minun vanhat vauvanvaatteeni - ihanat retroreleet 80-luvun alulta, eihän näitä malta nukella pitää..pojat pian retuuttavat ja rikkovat, eivät niin osaa hoivaten leikkiä kuin ehkä tytöt nukeilla leikkivät..lähinnä tonkivat nuken silmiä, repivät käsistä ja kuljettavat taaperokärryillä.. Pesin ja laitoin talteen nämä ihanat Tutan velouriset ja froteiset vauvanvaatteet. Jos olisin tiennyt näiden olemassaolosta vuosi sitten niin olisin halunnut pojallani pitää näitä autopotkareita - ihanat!!Helistimet pitävät pintansa äitiyspakkauksessa,
nämä vuosilta -05 ja -07

Tämä vauvanukke antoi minulle vihdoin syyn oikein luvan kanssa ostaa ihania vaaleanpunaisia uusretro-vaatteita Lindexistä!!! Ihanaa!!! Nukke oli "hieman" ajan saatossa jo kärsinyt, masun kohta on sellaista pehmeää materiaalia ja raajat muovia - näiden liitoskohdat oli revenneet ja muutenkin täytettä pursusi vähän sieltä sun täältä..tuunasin nukkea sukkahousuilla, monta kerrosta sukkiksia päällekkäin, reijät käsille ja jaloille, vähän ilmastointiteippiä sinne tänne ja se oli siinä - erittäin ruma, mutta eipähän enää täytteet pursua ulos..ja eihän se vaatteiden alta näy!

4 kommenttia:

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

aika nostalgisia aarteita. mukavaa viikonvaihdetta!
Ilona

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos samoin! :) Täällä on ollut sekava keli tänään - välillä satoi räntää ja isoja hiutaleita, välillä paistoi aurinko täydeltä terältä! :)

Piritta kirjoitti...

Voi! Mullakin on ollut tuollainen puku. Muistan nähneeni jossain kuvassa. Valitettavasti ei ole enää tallessa. Taisin kontata polvet puhki.

Aurinkoista viikonloppua!

Pieni Lintu kirjoitti...

Tuo mun vanha potkari on niin pikkuinen, että eipä ole kulunut miksikään..ei ole ollu konttausiässä, vauvanukelle sopiva, että varmaan n.56cm vastaavaa kokoa. :)