lauantaina, huhtikuuta 11, 2009

Päivän paras hetki

Terveiset räkälandiasta..nenän niistoa, NenäFridan käyttöä, tippoja sinne - tippoja tänne, anna lääkettä, mittaa kuumetta, vaihda vaippaa, tulee taas räkää, käy kaupassa ruuhkassa, ota räkänen potilas syliin kun hän itkee, niistä pieni nenä, anna ruokaa, hoivaa ja lohduta..
Vihdoin - hetki aikaa itselle; ostin tarjouksessa olevia suklaamunia ja lounaan jälkeen pikkupossut vihdoin ovat hetken hiljaa - isompi mutustaa suklaata, pienempi tyytyy leikkimään muovisilla lelun kuorilla ja tinapapereilla..ihana rauha vallitsee!

Nyt kuppi kahvia ja suklaata itsellekin.. Kohta taas alkaa nenänniistorulianssit ja lääkinnät ja päiväunille laittamiset - nyt ladataan akkuja..

2 kommenttia:

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

omistan tuon suloisen kupposen itsekkin ja toivottelen samalla aurinkoista kevättä!
Ilona

Pieni Lintu kirjoitti...

Hurahdin itse liian myöhään Muumimukeihin..jäänyt moni ihanuus saamatta, mutta tämän löysin Huutiksesta eikä käynyt kovin kalliiksi kun oli samalta paikkakunnalta myyjä niin ei tullut postikuluja..tämä oli pakko saada!!! ;) Vanha Myy puuttuu ja kausikuppeja myös.. :/ Meillä on nyt Rantaelämää-mukista lähtien kausimukit ja sitten nuo perusmukit..paitsi Mamma ja Tuutikki on ostamatta..niin ja se mun mielestä ruma Perhe-muki. Joko olet nähnyt kuvan uudesta kesämukista..ihana - Muumipappa koivun alla siestaa viettämässä!!! :)