torstaina, huhtikuuta 14, 2016

Missä kaikki luuraa?

Where are you?Pieni pala jäljellä LEIPÄÄ, pilkottuja hedelmiä, kahvia. Ihana keväinen viikko, upea aurinko - voiko kevät ollakin näin ihanaa aikaa! Joku pieni takatalven yritys käväisi eilen ja heitti muutaman lumihiutaleen, onneksi arska taas paistaa

Mä olen hiukan pohtinut, että missä kaikki lukijat luuraa? Ehkä ne on ulkona nauttimassa keväästä - sinne siis itsekin.. Tai sitten täällä on vaan niin tylsät jutut nykyään..heh!!


Time for a little snack and coffee. It's been a lovely and sunny week this far. I wonder where all my dear readers are?? Maybe they are outside and enjoy the spring weather..or maybe my blog is not so interesting anymore..haha!!

// LITTLE THINGS THURSDAY


Mukavaa päivää kaikille - se on kuulkaas perjantai huomenna!

Have a nice day all - it's Friday tomorrow, yay!!!33 kommenttia:

 1. Ei mitään tylsiä juttuja! :D
  Kun täytyy kyllä myöntää, että muiden blogien lukemiset on jääneet vähemmälle ja ehkä enemmän käyn tykkäilemässä kuvista Instan puolella.. Josko viikonloppuna ehtisi lukea blogeja läpi :D
  Hauskaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä itsekään ehdi joka blogiin niin kuin ennen, seuraan niin monia

   Poista
 2. Samaa on havaittavissa muuallakin, moni sanoo samaa. Ehkä on myös hiukan blogiväsymystä, ei aina jaksa olla aktiivinen. Mutta kyllä se taas korjaantuu, ei juttusi tylsiä ole. Näet kovasti vaivaa kuvissasi ym. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilastoissa on kyllä iso notkahdus ollut viimeisten parin kuukauden osalta, tuhansia vähemmän/kk - ei pitäs liikaa tuijotella lukuja :D

   Poista
  2. No se jo todella paljon. Toivotaan piristystä :)

   Poista
 3. Mulla taas on havaittavissa selvää kasvua kävijämäärissä, mutta kommenttien saaminen on tiukassa, eikä lukijaksi kirjautuneiden joukkokaan kasva.

  Sulla on taas niin kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvin niukkaa on aina ollut kommentointi täällä. :D Johtuu ehkä siitä että en kirjoita mistään järisyttävistä asioista. :D :D Mutta nyt heti kun oli tällainen aihe niin johan pukkaa kommenttia. :D Pitäs siis keksiä jotain nasevaa sanottavaa, muutakin kuin "tässä olis tämmössii kukkakuvii" ;)

   Poista
 4. Notkahdus käynyt minunkin blogissani -itseasiassa suuri sellainen jo syksyllä, kun Konsta lähti koirien taivaaseen. Monta kertaa olen miettinyt, oliko järkeä jatkaa vanhaa blogia uudella nimellä ;)
  Toisaalta olen huonosti kommentoinut toisten blogeja, joten syytä on itsessäkin. Jonkinlainen blogiväsymys minullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vaiva siis kaikilla..kyllä se on tuo Instagram varmaan mitä ihmiset seurailee nykyään enempi. Siellä on helppo vaan painaa sydäntä tai joskus jättää kommenttia :)

   Poista
 5. Sama juttu huomattu. Se on tää kevät, itsekin on tullut vähemmän seurailtua blogeja.

  VastaaPoista
 6. Niin minäkin olen huomannut omassa blogissa. Itse asiassa omakin bloggaaminen on vähentynyt. Ei kai se vaarallista ole.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hiljaista tuntuu olevan monessa paikkaa :)

  VastaaPoista
 8. It's sunny here as well. Lovely pics! Have a nice weekend!! xo

  VastaaPoista
 9. You always have the best coffee cups!

  So glad y'all are enjoying the sunshine.

  VastaaPoista
 10. Täällä yksi kuviesi ihailija ;) Tunnustan, etten ain akommentoi, mutta ihailen kuviasi niin täällä kuin instassakin <3
  Aurinkoista viikonloppua ja puhalla takatalvi pois, mutta pliiiiis ei tänne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mitä lumisateita ne onkaan nyt luvanneet..kääk!! :D

   Poista
 11. Päinvastoin, ihanat jutut <3
  Kommenttien jättäminen taitaa olla tällä hetkellä tiukassa, mutta ehkä taas sadesäällä vilkastuu :)

  VastaaPoista
 12. Jännä juttu, että moni on niin mieltynyt instaan. Itseäni se ei viehätä blogien lukemisen vaihtoehtona vaan lisänä ja rinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni on lopettanut bloginsa kokonaan ja päivittävät vain Instaa - en minä siihen ainakaan ryhtyisi. Tahdon saada kuvat nähdä isoina ja hyvälaatuisina. Nautin suunnattomasti blogeista, joissa on mahdollisimman suuret kauniit kuvat, aihepiirillä niin ei ole väliä :)

   Poista
 13. Minä olen huomannut Tosimummolassa ihan smaan. Hiljaista on. Vaikka teenkin blogia itselleni, omaksi muistioksi, onhan se vähän harmillista että yhtä ainoaa kommenttia ei aina tule postauksiin, vaikka moni tuntuu kuitenkin ketovan äidille ja siskolle ja milloin kenellekin että lukee blogiani ahkerasti. No, täällä sitä kuitenkin ollaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso kirjoitusvirheitä läpi sormien. Huonot läppärin näppäimet ja mukamas kiirekin... ;D

   Poista
  2. Heh, itse kirjoitan joskus ihan mitä sattuu jos vaikka kommentoin kännykällä. :D

   Toi on totta - mullekin jos moni tuttu sanoo "sulla oli kiva kuva siellä blogissa ja sitä ja tätä" mutta eivät kyllä IKINÄ kommentoi tänne. :D

   Poista
 14. Sometimes simple is the best way and the most delicious

  Mollyxxx

  VastaaPoista
 15. So simple and fresh! Looks perfect!

  VastaaPoista